DAFIS
Davčno Finančni Svetovalec
 
DAFIS d.o.o., Ljubljana
Podjetje za davčno-finančne storitve in svetovanje
Mesečnik DAFIS, davčno finančni svetovalec
p. p. 3224, 1001 Ljubljana
    Pišite nam  
Zadnja obnova:
11. February 2014
 

UvodnikSpoštovani,

dobrodošli na spletnih straneh podjetja DAFIS d.o.o., Ljubljana, katerega glavna dejavnost je izdajanje strokovnega mesečnika DAFIS, davčno finančni svetovalec. Če želite preveriti kaj v mesečniku ponujamo, predlagamo da se podate na podstrani o mesečniku in kazalo mesečnika, v nadaljevanju pa lahko preletite zadnje novice iz podjetja in področij, ki jih mesečnik DAFIS pokriva (davki, računovodstvo, finance,…). Priporočamo tudi stran Hitre povezave, kjer poleg trenutno "vročih" povezav na spletne strani s področij, ki jih pokrivamo, najdete tudi druge koristne informacije.


Vabim
o vas, da postanete naročnik mesečnika DAFIS, davčno finančni svetovalec. Naročilnico najdete tukaj

Izsek (prvih nekaj strani) iz elektronskega članka Davčne olajšave (pdf), kot ga naročniki na mesečnik prejmejo ob izidu mesečnika. Članek je nastal novembra 2010, za naročnike pa veljajo posodobitve, ki so v tej datoteki že zajete (novi obrazec DOHDEJ za s.p.,...) za ustrezno obravnavo davčnih olajšav v davčnih obračunih za leto 2010.

Naročilnica 2013: word    pdf

Cenik oglaševanja v mesečniku DAFIS in na spletnih straneh - pdf

Izgled mesečnika in na kakšen način lahko naročniki prebirate elektronski del mesečnika DAFIS, ki ga ob izidu tiskane izdaje prejmete na vaš elektronski naslov, lahko vidite tukaj (pdf). Vsi naročniki pa poleg tega v začetku meseca prejmete razširjeno rubriko finančni in računovodski podatki, ki ponuja več kot 25 osveženih sklopov podatkov. Izgled tukaj (december 2010)

Izgled izbranih starejših člankov (iz letnikov 2006 in 2007) si lahko ogledate v nadaljevanju, še več pa tudi v razdelku Mesečnik DAFIS - Kazalo

Mesečnik DAFIS, davčno finančni svetovalec vam zagotavlja:

 • izid vsak mesec (razen poletne dvojne številke) - kazalo;
 • jasne, kratke in hkrati dovolj poglobljene razlage, da dajejo dobro predstavo o temi
 • članek o regresu iz majske številke letnika 2007;
 • podajanje zadnjih novosti iz zakonodaje s področij, ki jih pokrivamo z razlagami in primeri in to še takrat, ko so "vroče" - članek o noveli Zakona o delovnih razmerjih iz novembra 2007
 • da se vsaj štirikrat letno eni temi iz gornjih področij, posvetimo na celovit način, kar omogoča celosten vpogled (kot priročnik) - članek o blagajni iz julijske številke letnika 2006
 • da področja, ki jih pokriva, obdeluje z vseh vidikov - članek o izplačilih fizičnim osebam - 10/07
 • vsak mesec obseg vsaj 40 strani, od tega vsaj
 • 32 strani strokovnega teksta, ob tem pa še zadnje finančne in računovodske podatke, ki jih potrebujete za svoje delo;
 • da poleg rednih informacij prejmete naročniki, po elektronski pošti že v začetku meseca, vse potrebne podatke iz rubrike Finančni in računovodski podatki, ki jih mesečno potrebujete pri svojem delu (v pdf formatu)
 • - Finančni in računovodski podatki (december 2010);
 • ob izidu prejmete naročniki obvestilo o izidu mesečnika ter dodan osrednji članek in članek z novicami v elektronski obliki (pdf datoteka), obema dodamo tudi povezave do drugih ponudnikov koristnih informacij na svetovnem spletu glede obravnavane teme - vse na enem mestu.  
 • lično vložno mapo za vseh 12 (letnih) številk mesečnika;
 • Nespremenjeno ceno (letnik 2006 - 28.800 SIT /120,18 €/, letnik 2007 - 2011: 120,00 €/letnik
 • - naročilnica;
  in še več. Pišite nam na: dafis.svetovalec@gmail.com ali info@dafis.si - oziroma kliknite na "pišite nam" ikono ob iskalu.

Naslovnica mesečnika DAFIS, št. 1/13:


Natisni